Vegetariánský burger z cizrny

Suroviny:

  • 1 x 400 g konzerva cizrny
  • 1 x 340 g konzerva kukuřice
  • ½ svazku čerstvého koriandru
  • ½ lžičky mleté sladké papriky
  • ½ lžičky římského kmínu
  • sůl a kůra z 1 citronu
  • 3 lžíce hladké mouky + na poprášení
  • olivový olej
  • zelené salátové listy
  • 2 velká rajčata
  • 4 burgerové bulky
  • rajčatový kečup

Postup:

Také vás může zajímat ...

Slitou cizrnu a kukuřici vsypeme do mixéru. Přidáme koriandr, koření, sůl, citronovou kůru, mouku a promixujeme. Vytvarujeme 2 cm vysoké placičky a dáme je chladit. Pak opečeme burgery na oleji z obou stran. Opláchneme a osušíme salát. Rajčata nakrájíme na plátky, přepůlíme i burgerové bulky. Na spodek dáme kečup, pak cizrnový burger.

Přidáme rajčata, salát, lístky koriandru a zakryjeme vrškem bulky..

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...