Velikonoční nádivka

Easter filling with spinach

Suroviny:

Také vás může zajímat ...
  • 250 g uzeného vařeného bůčku
  • 1 veka
  • 4 vejce
  • 3 dl mléka
  • 100 g pórku, cibulové nati, kopřiv, petrželky
  • mletý pepř a sůl
  • tuk na vymazání formy

Postup: Bábovkovou formu vymažeme tukem. Do mísy vložíme na kostky krájenou veku, polejeme mlékem s kořením a žloutky. Přidáme na kostičky nakrájený uvařený uzený bůček, krájenou nať pórku a cibule, pokrájené mladé kopřivy a petrželku. Vše promícháme s pevným sněhem z bílků.

Vlijeme do bábovkové formy, kterou jsme vymazali tukem, a ve středně vyhřáté troubě pečeme 35 minut.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...