Vepřová panenka a karamelizované ředkvičky

Potřebujete:

600 g vepřové panenky, 200 g anglické slaniny na plátky, 300 g mladých ředkviček (nebo karotky), 100 g másla, 4 lžíce balzamikového octa, grilovací koření na krkovičku, medvědí česnek Vitana, pepř, mořskou sůl

postup:

Také vás může zajímat ...
  1. Panenku očistíte, okořeníte grilovacím kořením, obalíte slaninou a stáhnete pomocí alobalu do válečku. Grilujete na grilu přibližně 20 minut, pričemž vnitřní teplota grilu by měla být asi 65 ºC. Poté rozbalíte alobal a zprudka dopečete.
  2. Ředkvičky nakrájíte na plátky a necháte je v másle, balzamikovém octu a medvědím česneku Vitana zkaramelizovat..
Časopis, který by vás mohl zajímat

Můj kousek štěstí

Každé pondělí se můžete potěšit novým vydáním časopisu MŮJ KOUSEK ŠTĚSTÍ. Najdete v něm aktuální zprávy ze společnosti, přitažlivé příběhy známých českých osobností, dechberoucí zážitky ze života čtenářů, spousty výherních křížovek a samozřejmě nechybí ani různé rady pro zdraví, krásu, zajímavé recepty a tipy pro volný čas.

Komentáře

...