Můj kousek štěstí

Vepřová panenka a karamelizované ředkvičky

Potřebujete:

600 g vepřové panenky, 200 g anglické slaniny na plátky, 300 g mladých ředkviček (nebo karotky), 100 g másla, 4 lžíce balzamikového octa, grilovací koření na krkovičku, medvědí česnek Vitana, pepř, mořskou sůl

postup:


  1. Panenku očistíte, okořeníte grilovacím kořením, obalíte slaninou a stáhnete pomocí alobalu do válečku. Grilujete na grilu přibližně 20 minut, pričemž vnitřní teplota grilu by měla být asi 65 ºC. Poté rozbalíte alobal a zprudka dopečete.

  2. Ředkvičky nakrájíte na plátky a necháte je v másle, balzamikovém octu a medvědím česneku Vitana zkaramelizovat..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden