Vepřová pečínka na hruškách

Suroviny:  1 kg vepřové pečeně  1 lžíce semínek fenyklu  2 stroužky česneku  4 lžíce olivového oleje  2 cibule  500 g brambor  3 hrušky  sůl a pepř Postup:  Troubu předehřejeme na 200 °C. Semínka fenyklu rozdrtíme v hmoždíři nebo je rozemeleme v mlýnku.

Promícháme je s česnekem, 2 lžícemi oleje, 1 lžičkou soli a trochou pepře. Směsí důkladně potřeme maso a položíme ho do velkého pekáče. V míse promícháme cibuli, brambory, hrušky, 1 lžičku soli, trochu pepře a zbylý olej.

Také vás může zajímat ...

Směs rozestřeme okolo masa. Vložíme do trouby a pečeme asi 70 minut, až bude maso měkké.  Maso přendáme na prkýnko a necháme asi 5 minut odpočívat. Pak ho nakrájíme na plátky a podáváme s pečenými hruškami a bramborami.

.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...