Vepřové česnekové řízky

Výborné k obědu s bramborou kaší, i k večeři s krajícem chleba.

Příprava: 25 minut

Náročnost: *

Cena za porci: 28 Kč

Suroviny na 4 porce

– 600 g vepřového masa

– 4 stroužky česneku

– sůl

– hladká mouka

– vejce

– strouhanka

– olej na smažení

Postup

1. Maso nakrájejte na plátky a naklepejte.

2. Česnek utřete se solí do hladké kašičky a řízky potřete. Následně řízky obalte klasicky v trojobalu.

3. Na pánvi rozpalte olej a řízky opečte dozlatova z obou stran.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje chvilka pohody

Moje chvilka pohody je týdeník určený čtenářkám „pohodářkám“, které berou život s nadhledem, shovívavostí, humorem i pochopením. Na své si přijdou všechny, které zajímají osudy jiných žen i známých osobností. Na nové číslo se můžete těšit každý čtvrtek.

Komentáře

reklama