Vídeňská káva

Suroviny na 1 sklenici:

7 g kávy cukr (podle chuti)

150 ml voda smetana (ke šlehání)

Příprava:

Vysokou sklenici naplníme kávou připravenou v konvici nebo přefiltrovanou kávou a přidáme šlehanou smetanu. Pokud jsme osladili kávu již při přípravě a smetanu při šlehání, není třeba kávu sladit, jinak podle chuti dosladíme krystalovým cukrem.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Můj čas na kafíčko

Ve čtvrtek vycházející Můj čas na kafíčko odhaluje strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend. To vše a mnohem více najdete v časopise Můj čas na kafíčko.

Komentáře

...