Vinná klobása se zázvorem

Myslíte si, že vinná klobása už nepotřebuje další vylepšení? Možná máte pravdu, to ale jen proto, že jste nikdy neochutnali tu podle našeho receptu.

Ingredience

Také vás může zajímat ...

800 g vinné klobásy S ½ lžičky strouhaného zázvoru, 1 lžička sójové omáčky, ½ lžičky mleté papriky, 2 lžíce olivového oleje

Postup

Klobásy svineme do spirálek a spíchneme je špejlí, aby držely tvar. Smícháme všechny ostatní ingredience a připravíme marinádu. Spirálky v první fázi negrilujeme přímo na roštu, ale na tácku z alobalu určeném ke grilování. Klobásky potřeme marinádou a vložíme na rošt. Až budou mírně obdělané, přecházíme do druhé fáze grilování.

Velmi opatrně klobásky přendáme přímo na rošt a ještě je můžeme lehce potřít marinádou, pokud nám zbyla, a grilujeme ještě 4 až 5 minut z každé strany.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje šťastná hvězda

Váš oblíbený časopis Moje šťastná hvězda dostal novější kabátek! Můžete se těšit na nové rubriky, ještě více žhavých kauz, které hýbou českým showbyznysem, dojemné osudy filmových legend i pikantní lásky slavných. To vše už v tomto čísle!

Komentáře

...