Můj čas na kafíčko

Vylepšený pudink s ovocem

Suroviny:

400 ml mléka

200 g malin

1 balíček vanilkového pudinku

5 lžic cukr krupice

4 lžíce bílého rumu

400 g jahod

350 g mascarpone

Postup: 

300g jahod a polovinu malin (ovoce dobře očistíme) rozmixujeme na kaši a propasírujeme (zbavíme zrníček). Vsypeme cukr, přilijeme bílý rum a dobře promícháme. Pudink uvaříme podle návodu na obalu a za občasného míchání ho vychladíme (ve studené vodě). Do studeného pudinku zašleháme mascarpone.

Pudinkový krém střídavě s ovocnou kaší plníme do zmrzlinových pohárů, abychom docílili efektu barevných proužků. Povrch anglického dezertu ozdobíme zbylým ovocem a uložíme do chladničky na 10–15 minut rozležet.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden