Vynikající salátek z lišek

Je dobré ho nechat dvě hodiny odležet

Naprosto výjimečná chuť, která vám spraví třeba i pokaženou náladu.

Ingredience:

  • 2 hrsti lišek
  • 1 menší hrst hříbků
  • 100 g parmské šunky
  • 3 lžíce másla
  • 2 stroužky česneku
  • 2 až 3 snítky koriandru
  • sůl
  • mletý bílý pepř

Postup:

Také vás může zajímat ...
  • Na pánvi rozehřejeme máslo, vložíme očistěné lišky a hříbky nakrájené na plátky, rozpůlený česnek, osolíme, orestujeme. Pak podlijeme trochou vody a necháme dusit na mírném ohni.
  • Mezitím si natrháme do mísy parmskou šunku na kousky dle libosti, přidáme nasekaný koriandr a celý obsah pánve i se šťávou, pouze vyjmeme česnek, přidáme do mísy.
    Přidáme čerstvě mletý bílý pepř, dosolíme a můžeme podávat.
Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje šťastná hvězda

Váš oblíbený časopis Moje šťastná hvězda dostal novější kabátek! Můžete se těšit na nové rubriky, ještě více žhavých kauz, které hýbou českým showbyznysem, dojemné osudy filmových legend i pikantní lásky slavných. To vše už v tomto čísle!

Komentáře

...