Začíná se hroutit z rozchodu?

Veèírek pralinek Raffaello probìhnul 30. 5. 2018 v Augustine Prague, a Luxury Collection Hotel.

Je to pouze chvíle od rozchodu modelky Elišky Bučkové (29) a profesionálního rybáře Jakuba Vágnera (36), ale už teď to vypadá, že větší psychickou újmu zažívá právě křehká brunetka. Každý den tvrdí něco jiného což naznačuje, že sama pořádně neví, co teď bude se svým životem dělat.

Těsně po rozchodu si na jednu stranu začíná užívat volnosti, a proto vyráží s přáteli na výlety, kde se chlubí svým aktuálním štěstím, ale na druhou stranu je vidět, že chřadne před očima. To je v jejím případě opravdu velký problém, jelikož je i tak velmi štíhlá a všichni dobře vědí, že dříve bojovala s poruchou příjmu potravy.

Také vás může zajímat ...

Snad opět nepadne na dno, když ji teď nemá kdo hlídat. Možná ale stále doufá v to, že si rybář uvědomí její nepostradatelnost a nakonec své vášni ustoupí a přijde za ní s prosíkem. „Není důvod končit všechny ty krásné projekty nebo ukončovat práci s Kubou,“ míní Bučková, která se tak s Vágnerem bude nadále stýkat.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...