Zapečené tortilly pro všechny

Suroviny:

  • 4 kusy tortill
  • 250 g hovězího bifteku
  • 1 lilek, cuketu, červenou cibuli
  • 2 mrkve
  • 50 ml olivového olej
  • 60 g kozího sýru
  • 2 papriky (1 červená, 1 žlutá)
  • sůl a pepř mletý
  • 2 stroužky česneku
  • 3 lžíce medu
  • 20 ml jablečného octa
  • 1 lžička oregana, majoránky, tymiánu
  • 100 g polníčku

Postup:

Maso nakrájíme na nudličky, osolíme a opepříme. Připravíme si marinádu. Olej smícháme s prolisovaným česnekem, medem, octem a bylinkami, vše promícháme.

Maso dáme do marinády a necháme cca 20 minut odležet. Mezitím si nakrájíme lilek, cuketu, papriky, mrkev a cibuli na proužky. Maso vyndáme z marinády a na chvilku naložíme i zeleninu.

Zeleninu s masem ogrilujeme. Na pánvičce nebo v troubě si nasucho nahřejeme tortilly. Kozí sýr nadrobíme a natrháme si listy polníčku. Na nahřáté tortilly poklademe přiměřené množství masa se zeleninou, přidáme kozí sýr a listy polníčku a zabalíme do tortilly.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...