Zdravý tomatový krém

Výborná hustá krémová polévka z rajčat, cibule a česneku dodá tělu spoustu vitaminů.

Suroviny na 4 porce – 1 kg rajčat – 4 stroužky česneku – 1 cibule – 1 lžička cukru – 2 lžíce olivového oleje – sůl, pepř – bylinky na ozdobu

Také vás může zajímat ...

Postup

1. Rajčata omyjte, nařízněte slupku, spařte a oloupejte. Pokrájejte na kousky. Česnek nasekejte a cibuli nakrájejte na kostičky.

2. Na rozpáleném oleji orestujte cibuli s česnekem. Přidejte rajčata a cukr. Přilijte vodu a vařte asi 30 minut. Polévku poté rozmixujte tyčovým mixérem, dochuťte solí a pepřem.

3. Podávejte ozdobené bylinkami.

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje chvilka pohody

Moje chvilka pohody je týdeník určený čtenářkám „pohodářkám“, které berou život s nadhledem, shovívavostí, humorem i pochopením. Na své si přijdou všechny, které zajímají osudy jiných žen i známých osobností. Na nové číslo se můžete těšit každý čtvrtek.

Komentáře

...