Moje chvilka pohody

Zdravý tomatový krém

Výborná hustá krémová polévka z rajčat, cibule a česneku dodá tělu spoustu vitaminů.

Suroviny na 4 porce - 1 kg rajčat - 4 stroužky česneku - 1 cibule - 1 lžička cukru - 2 lžíce olivového oleje - sůl, pepř - bylinky na ozdobu

Postup

1. Rajčata omyjte, nařízněte slupku, spařte a oloupejte. Pokrájejte na kousky. Česnek nasekejte a cibuli nakrájejte na kostičky.

2. Na rozpáleném oleji orestujte cibuli s česnekem. Přidejte rajčata a cukr. Přilijte vodu a vařte asi 30 minut. Polévku poté rozmixujte tyčovým mixérem, dochuťte solí a pepřem.

3. Podávejte ozdobené bylinkami.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden