Moje chvilka pohody

Žebírka v chilli marinádě

Šťavnatá a skvěle okořeněná vepřová žebra si výborně rozumí s vychlazeným pivem.

Suroviny na 4 porce - 1,5 kg vepřových žebírek - 150 ml medu - 100 ml chilli omáčky - 5 lžic octa - 3 lžíce tmavé sójové omáčky - 2 lžíce granulovaného česneku - 2 lžíce hořčice - 1 lžíce mořské soli

Postup

1. Z uvedených surovin vyšlehejte marinádu, do které vložte naporcované maso a nechte marinovat alespoň 2 hodiny.

2. Marinovaná žebra vložte do trouby, přelijte zbylou marinádou a pečte při 200 °C alespoň 90 minut.

3. Podávejte nejlépe s chlebem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden