Zeleninový nákyp

Ještě přihodíme nasekané stroužky česneku. Restujeme, až bude zelenina opečená dozlatova.  Mezitím do velké mísy nastrouháme nahrubo cukety, mrkev, 75 g goudy, přidáme 4 vejce, polohrubou mouku a krupičku.

Také vás může zajímat ...

Pořádně osolíme a okořeníme oblíbenou směsí koření.  Vmícháme směs z pánve a necháme chvíli odstát. Pekáč vymažeme máslem a vysypeme moukou, směs do pekáčku hezky uhladíme, navrch nasypeme ještě 75 g nahrubo nastrouhané goudy a opepříme.

Pečeme na 180 stupňů asi 40 minut, poslední 3 minuty zagrilujeme na plný výkon..

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...