Zelný koláč s kuřecím masem

Suroviny:

Náplň:  1 kelímek kysané smetany  špetka soli a pepře  2 cibule  2 hrsti nasekané petrželky  2 polévkové lžíce olivového oleje  3 vejce  300 g kuřecího masa  500 g kysaného zelí

Také vás může zajímat ...

Těsto:  špetka soli a cukru  1 čerstvé droždí  120 ml mléka  250 g hladké mouky  50 g másla

Postup: Z mouky, mléka, droždí, cukru, soli a másla vypracujeme hladké těsto.

Necháme vykynout na teplém místě přibližně půl hodiny. Mezitím nakrájíme cibuli najemno, maso na malé kostičky a obojí osmahneme na pánvi. Poté přidáme petrželku, kysané zelí, sůl a pepř.  Vykynuté těsto vyválíme a rozložíme do formy tak, aby zůstaly vyvýšené okraje.

Na něj navrstvíme směs s masem a zelím. Navrch rozetřeme kysanou smetanu rozmíchanou s rozšlehanými vejci, osolíme, opepříme. Pečeme ve vyhřáté troubě..

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...