Zmrzlina s lesními jahůdkami

Suroviny:  230 g lesních jahod  140 g cukru krupice  200 ml dezertního vína  500 ml zakysané smetany

Postup:  Dvě třetiny jahod nasypeme do mělkého talíře. Posypeme 50 g cukru, zalijeme vínem a necháme jahody macerovat, zatímco budeme šlehat smetanu.

 Zbytek cukru a smetanu dáme do mísy a prošleháme, až směs zhoustne. Pomocí stěrky do smetany opatrně zatřeme jahody s cukrem a vínem. Směs přesuneme do pevné nádoby, nejlépe kovové nebo plastové, a mrazíme alespoň čtyři hodiny.

Podáváme ve vychlazených miskách, posypané zbylými jahodami..

Časopis, který by vás mohl zajímat

Moje sladké tajemství

Moje sladké tajemství je jedinečný časopis pro ženy, které se zajímají o aktuální dění v českém showbyznysu. Přináší strhující a poutavé novinky i zprávy ze života slavných osobností a odhaluje jejich skrytá tajemství. Je určený pro čtenářky hledající nápadité a zároveň oddechové čtení, u kterého si chtějí odpočinout od svých každodenních starostí. Velkou předností časopisu je důraz na obrazovou stránku a stručnost pikantních článků, které jdou doslova na dřeň příběhu.

Komentáře

...