Moje sladké tajemství

Křehká Adéla Gondíková dokázala zkrotit Jiřího Langmajera

Moje sladké tajemství

V jeho kutlochu u divadla střídala jedna milenka druhou. A pak se zjevila Adéla, která změnila jeho život.

Znají se už léta a trvalo dlouho, než se odhodlali ke svatbě. Jejich láska je ale stále stejně silná jako na počátku vztahu. Jiří Langmajer (57) totiž moc dobře ví, že Adéla Gondíková (50) změnila celý jeho život.

Jeden z nejlepších současných herců Jiří Langmajer (57) prý na jevišti umíral tisíckrát, což pro něj vzhledem k jeho perfekcionismu bylo doslova zničující. Do svých postav vkládal celou svou osobnost, pracoval na dvě stě procent a stejně tak i žil.

Když pil, tak to stálo za to

Jak sám říkal, na rozdíl od svých kolegů nedokázal oddělit jeviště od reálného života. Ačkoli mu všichni říkali, že to takhle nemůže jít donekonečna, on na rady přátel nijak nedbal. Divadlo ho tak pohlcovalo, že si nedokázal stanovit hranice mezi

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden