Můj čas na kafíčko

Vtípek Ladislava Potměšila málem způsobil jeho ženě infarkt!

Můj čas na kafíčko

Dokázali se i pohádat, ale skončilo to vždy polibkem.

Sympatický manželský pár Ladislav Potměšil (†75) a Jaroslava Brousková (73) byl přímo ukázkovým vzorem toho, jak má celoživotní vztah dvou lidí vypadat.

Stačilo málo a Ladislav Potměšil (†75) přišel o život ještě v době matčina těhotenství. Zázračná náhoda zachránila jeho maminku od jisté smrti. Herec vyprávěl, že při jednom bombardování na konci války ji poslali ukrýt se z jednoho sklepa do jiného. V tom původním sklepě, kam měla jít, nikdo nepřežil.

Doktorem se stal až v seriálu

Ladislav  vyrůstal v Praze na Žižkově, stejně jako jeho kolega Jiří Krampol (85). Ten byl o něco starší a všichni kluci se ho prý báli. Jejich cesty se pak protnuly v dospělosti, kdy Krampol šel Potměšilovi za svědka na svatbu.

Doma chtěli mít z Ladislava lékaře, tohle přání jim ale vyplnila jeho sestra, která medicínu vystudovala. Doktorem se pak

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden