Moje šťastná hvězda

Vynutí si Krejčíková svatbu?

Jsou už mnoho let zasnoubeni, přesto se krásná Aneta Krejčíková (32) veselky stále nedočkala. Povídá se, že už toho má dost a rozhodla se jednat.


Jednou už se prý blondýnka ze seriálu Ulice se svým partnerem Ondřejem Rančákem (32) rozešla a je možné, že se brzy dočkáme dalšího konce jejich vztahu. Povídá se, že tělocvikář a fitness trenér dostal od své drahé polovičky ultimátum – svatba, nebo rozchod.


Jestli je to pravda, tak by se Anetě Krejčíkové (32) nikdo nemohl divit. Podle některých lidí to vypadá, že si z ní Rančák snad dělá legraci, když se neustále nemá k tomu, aby si ji vzal, přestože to v minulosti několikrát slíbil.


Říká se, že jí byl partner Ondřej Rančák (32) opakovaně nevěrný.

Pokukuje po jiných?

Přitom herečka by mohla mít skoro svatozář. Spekuluje se o tom, že mu už minimálně jednou odpustila nevěru. A je otázka, jestli se Rančák vůbec polepšil. Nedávno se totiž objevily informace, že si na seznamce dopisuje s jinými ženami.

„Viděla jsem jeho profil na Tinderu,“ napsala například jedna z diskutujících na internetu. Může být právě jeho „záliba“ v jiných ženách důvodem, proč se ke Krejčíkové nechce vázat svatebním slibem? Ať je to jakkoli, najde se hodně lidí, kteří Krejčíkové radí, aby si našla někoho jiného.

Je možné, že se herečka tak zásadního kroku svým způsobem bojí. Asi by to dávalo smysl. Vždyť spolu partneři vychovávají syna Bena (5) a dceru Toničku (3). Kdoví, jak by na tom Krejčíková byla, kdyby zůstala sama.

Má to ještě cenu?

Už takhle se musí pořádně otáčet a volného času má velmi málo. V redakci jsme se shodli na tom, že ať se věci vyvíjejí jakkoli, vynutit si veselku nějakým ultimátem nemá cenu. Byť by to Krejčíková myslela dobře, protože má především na mysli blaho svých potomků, tak se jí to v budoucnu může vrátit jako bumerang.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden