Moje šťastná hvězda

Milenec jako velká pomsta?

Její partner má podle některých informací jiné ženy. Povídá se, že Anetě Krejčíkové (32) došla trpělivost. Začala si s pohledným kolegou?

Nedávno se hodně mluvilo o tom, že má Ondřej Rančák (37) milenku, možná dokonce ne pouze jednu. V jednom diskusním fóru se objevily debaty několika žen, které si předávaly zkušenosti z jeho záletů. Otázka je, jestli je to pravda, drby mohou šířit jen závistivci, kteří tělocvikáři a hvězdě Ulice nepřejí štěstí.

O jejich problémech se už dlouho povídá.

Začalo to nevinně?

Už v minulosti ale podobné informace v zákulisí českého showbyznysu kolovaly a Anetě Krejčíkové (32) z toho asi není dobře po těle. Náš zdroj, který má velmi blízko k seriálu Ulice, prozradil, že herečce podle všeho došla trpělivost a zařídila se po svém.

Podle tohoto zdroje je možné, že si začala s jedním z kolegů, se kterým natáčí. Jestli by mohlo jít o jejího seriálového partnera Jana Holíka (44) či někoho jiného, už komentovat nechtěl.

Těžko si však představit, že by zrovna Krejčíková měla takový románek, na druhou stranu je možné, že na tom byla kvůli problémům doma špatně a Holík jí nabídl pomocnou ruku. Třeba ji nechal vypovídat a kdoví, co z toho pak bylo.

Podváděl ji už v minulosti?

Není bez zajímavosti, že sama Krejčíková nedávno řekla, že vztah s Rančákem trpí, protože ona hodně pracuje. Ozývaly se však hlasy, že její chyba to rozhodně není a měla by s partnerem už něco udělat. Některé zprávy už v minulosti naznačovaly, že fitness trenér není žádné neviňátko.

A jen tak mimochodem, než začal randit Krejčíkovou, chodil i s její sestřenicí. Chvíli prý měl obě najednou. V redakci věříme, že ať to u nich dopadne jakkoli, Krejčíková bude spokojená a třeba si i najde chlapa, který se k ní bude chovat tak, jak si zaslouží.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden