Můj kousek štěstí

Rodinná idylka Perkausové v ohrožení!

Jde tu o peníze?

Proslula vztahy se staršími a často velmi bohatými muži. Ráda se na internetu chlubí svým luxusním životem na vysoké noze. Její idylka se ale může otřást v základech.

Nedávno oslavila třicáté narozeniny. Moderátorka Eva Perkausová (30) dostala od svého manžela parádní dárek v podobě auta za více než tři a půl milionu korun.

Podnikatel Ivan Hecko (40) je movitý muž, o tom není sporu. Nemusí to ale trvat věčně. Kráska je na drahé dary zvyklá, žije si v luxusu, čímž se ráda na internetu chlubí.

Hádky?

Jenže mnozí závistivci namítají, že pokud to tak půjde dál, manžel by mohl jednoho dne zjistit, že na „provoz“ své drahé polovičky prostě už nemá finance. Objevily se spekulace, že byznysmen se i tímto dárkem snažil svou ženu přesvědčit, aby si to rozmyslela s brzkým nástupem do práce.

Hovoří se o tom, že by se měla za moderátorský pultík vrátit zhruba v půlce května, a vystřídat tedy ve zprávách náhradnici Terezii Tománkovou (45). Hecko by si však prý přál, aby se spíš věnovala výchově jejich malých synů Killiana (1), několikaměsíčního Ariana.

Navíc se mluvilo o tom, že v plánu jsou další potomci. To se však blondýnčiným návratem k moderování může zkomplikovat.

Podle některých lidí se mezi manželi dají ještě očekávat velké rozepře, zda dá kráska přednost kariéře, nebo budování početné rodiny. Rozvod sice zatím není na pořadu dne, ale i kdyby k němu došlo, kráska by si asi poradila.

Nikdy nebude sama

Možná by rozšířila svoji „sbírku“ bohatých, starších milenců. Tři roky chodila třeba s podnikatelem Antonínem Charouzem (69), jejich vztah ukončila prý její nevěra.

Poté přesídlila k producentovi Pavlu Páskovi (56), či režisérovi Adrianu Stojkovi (55). Zkrátka se nedá předpokládat, že by moderátorka někdy zůstala na ocet.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden