Můj kousek štěstí

Dalším těhotenstvím Evy Perkausové hrozí konec na Primě!

Je patrné, že kariéra ji teď asi příliš netrápí, získala bohatého manžela, a to je samozřejmě nejvíc!

Možná za to může válka, která se na Primě rozhořela. Nebo žárlivý manžel, který blondýnce zřejmě pořádně zatápí? Z televizní hvězdy má prý být mámou na plný úvazek!

Prý už plánuje dalšího potomka! A to Eva Perkausová (29) porodila druhého syna Ariana teprve koncem ledna... „Budu rodit, dokud to nebude holčička,“ nechala se slyšet moderátorka. Vyslyšela snad přání manžela Ivana Hecka (40)?

Podobné plány ji přitom mohou stát na Primě místo. Její náhradnice Tereza Tománková (45) se totiž v jejím křesle hezky zabydlela a diváci si na ni zvykli. Navíc vedení televize už možná s Perkausovou dochází trpělivost.

Když porodila prvního syna Killiana (1), chtěla co nejdřív zpátky. Místo jí tedy uvolnila v té době velmi oblíbená Gabriela Lašková (34), která nakonec za zvláštních okolností z televize odešla úplně. Mluvilo se o tom, že ji Perkausová intrikami vyštípala, což jí někteří kolegové dodnes neodpustili.

Má se to teď opakovat s tím rozdílem, že místo Laškové půjde Tománková? To už by bylo opravdu silné kafe! Navíc představa, že třeba už za rok Perkausová zase odejde rodit, může televizní šéfy pěkně děsit.

Zásadní roli přitom může sehrát její manžel. Prý je extrémně žárlivý a byl by nejraději, kdyby Eva jen rodila děti a ve volném čase se starala o domácnost. Aby ji měl pod dohledem.

Neméně bohatí muži před ním ji na uzdě neudrželi. Namátkou podnikatelé Antonín Charouz (69) či Pavel Pásek (56). Pro Hecka však asi hraje to, že už je na něm Perkausová do jisté míry závislá.Kdyby zůstala sama se dvěma dětmi, těžko by si udržela současný vysoký životní standard.

Ovšem zákulisím showbyznysu koluje ještě jedna teorie – Perkausová už může být dohodnutá s konkurenční Novou, že za pár let nahradí Lucii Borhyovou (45). V takovém případě by uspokojila manželovo přání a mohla ještě pár let rodit „výměnou“ za to, že on ji pak nebude bránit pokračovat v kariéře.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden