Můj čas na kafíčko

Bojí se Kostková, že jí režisér uteče za mladší?

Výraznou proměnou prochází herečka ze seriálu Jedna rodina Tereza Kostková (47). Po dlouhých letech změnila sestřih a díky kratším vlasům působí o mnoho let mladší. Povídá se, že přesně to byl její záměr. Údajně ji příbývající roky hodně trápí a začíná se bát, co bude dál.


Velké obavy z budoucnosti


Zejména se prý děsí toho, aby ji jednoho dne její milovaný manžel, režisér Jakub Nvota (47), nevyměnil za mladší. Nejspíš je ale připravena udělat vše pro to, aby se to nikdy nestalo. Ačkoli byla dlouhé roky velkou odpůrkyní jakýchkoli estetických úprav, obrátila o sto osmdesát stupňů.


Jakub Nvota (47).

Chce vypadat pokud možno co nejmladší

Na aplikaci krevní plazmy jsem byla už několikrát,“ otevřeně prozradila v rozhovoru. O Kostkové se také ví, že si hlídá kalorie, aby se mohla pyšnit postavou jako proutek.

Nedávno se přiznala, že dnů bez pečiva postupně přibývá, a je také velkou fanynkou přerušovaného půstu. „No, a na noc nejím, ačkoli mám největší hlad,“ je na sebe tvrdá. Kostkové se ale na druhou stranu nikdo nemůže divit, pokud má obavy, aby jí jednou manžel neutekl za mladší.

Podváděl ji její první manžel?

Přestože to dodnes nepřiznala, povídá se, že právě kvůli nevěře skončilo její první manželství s režisérem Petrem Kracikem (65).

„Po upřímném oboustranném pokusu o zachování rodinného status quo jsme se loni na podzim dohodli, že bude lepší najít jiné řešení a jinou cestu,“ uvedla v roce 2016. Nechtěla sdělovat detaily, ale jelikož měl Kracik vždy pověst proutníka, měli všichni jasno, co se mezi nimi asi  tak stalo.

Dokáže Nvota odolat pokušení?

A ačkoli Nvota působí jako muž, který má oči jen pro Kostkovou, to se může brzy změnit. Coby režisér denně pracuje s mladými a půvabnými herečkami, a vůbec bychom se nedivili, kdyby některé z nich zkoušely režiséra svést.

Zejména pak proto, aby jim za to třeba umetl cestičku k úspěchu anebo je jen obsadil do nějakého svého projektu. Naštěstí pro Kostkovou ale zatím na Nvotu žádná nevěra nepraskla, a nezbývá jí tak než doufat, že před ní nemá tajemství.

Nechce o manžela přijít

Je ale evidentní, že Tereza Kostková dělá vše pro to, aby pro něj byla stále krásná a neokoukaná jako v okamžiku, kdy se poprvé setkali. Prostě aby z jejich manželství ani po letech nevyprchala vášeň a jiskra.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden