Moje šťastná hvězda

Vyklubal se z manžela manipulátor?

Moje šťastná hvězda

Už jednou před lety skončila Tereza Kostková rozvedená a se zlomeným srdcem. A bohužel je možné, že se bude minulost opakovat.

Režisér JAKUB NVOTA (45) se svěřil s tím, že je jeho manželka, známá herečka TEREZA KOSTKOVÁ (47), velmi důvěřivá. Bohužel se ale povídá, že toho občas Nvota moc rád zneužije!

Už nějakou dobu se povídá, že herečce ze seriálu Jedna rodina Tereze Kostkové (47) není věrný její manžel, režisér Jakub Nvota (45). Sice to jsou zatím jen povídačky a nikdo Nvotu s žádnou jinou ženou nikde nepřistihl, ale jeho zvláštní vyjádření z poslední doby nahrávají tomu, že spekulace nemají daleko od pravdy.

Pochlubil se totiž, že mu věří každičké slovo! Nvota se sice dlouhodobě snaží stranit showbyznysu a různých večírků, ovšem v poslední době poskytl několik zajímavých rozhovorů. V jednom se svěřil, jak to doma s Kostkovou vlastně mají zařízené. „Kromě toho, že je

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden