Moje šťastná hvězda

Zničila vášnivou lásku nevěra?

Moje šťastná hvězda

Už jedno manželství s režisérem se pohledné herečce před lety rozpadlo. Bude se brzy historie opakovat i se sympatickým režisérem Jakubem Nvotou?

Hodně pracuje a manžel má spoustou příležitostí seznamovat se s jinými ženami. Tereza Kostková (47) ale dlouho věřila, že má režisér Jakub Nvota (46) oči jen pro ni. Spletla se snad?

Nestárnoucí herečka ze seriálu Jedna rodina Tereza Kostková (47) pevně doufala, že v svém manželovi Jakubu Nvotovi (46) našla svou životní lásku a oporu, která ji nikdy nezklame. Možná se ale pořádně spletla a teď toho lituje. Naoko spokojené manželství se má nacházet ve vážné krizi a Kostková jen těžko skrývá zklamání. Zjistila snad, že není jedinou ženou v jeho životě?

Herečka je v jednom kole

V posledních měsících se Tereza Kostková nezastaví. Natáčela druhou řadu seriálu Jedna rodina a momentálně se zase soustředí na taneční show StarDance, kterou moderuje s Markem Ebenem (65). A jelikož se do toho čas od času objeví také v nějaké divadelní hře, je jasné, že má její

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden