Můj čas na kafíčko

Našla Obermaierová spřízněnou duši?

Není to tak dávno, co oblíbená herečka ze seriálu Ulice Jaroslava Obermaierová (77) tvrdila, že si žádného muže do svého života nepustí. Někdy ale stačí málo, aby člověk změnil názor. A to se Obermaierová tvůrcům Ulice bránila, když měla hrát v seriálu zamilovanou seniorku.


Skvěle si rozumí


Nakonec to ale možná ještě bude velebit, protože by se do jejího života jinak nedostal herec Arnošt Goldflam (77). S tím si má rozumět nejenom před kamerami, ale také mimo ně.


Doneslo se k nám, že si občas zajdou po natáčení na kávu, rádi si spolu povídají, a dokonce prý plánují i společné výlety. Je snad možné, že Obermaierová pustila do svého srdce spřízněnou duši?


Arnošt Goldflam (77).

O syna se stále s láskou stará

O herečce se ví, že dlouhodobě tráví svůj volný čas na chalupě u Zruče nad Sázavou, a to se svým milovaným synem Jaroslavem Obermaierem (43). Ten je psychicky nemocný a v invalidním důchodu.

Sice má mít sem tam nějakou brigádu, ale rozhodně nemá takový příjem, aby si třeba v Praze pronajal byt. Herečka tak o něj dodnes s láskou pečuje. Není tak divu, že dlouho neměla pomyšlení na to, že by se s někým seznámila. Jednoduše na to nebyl čas.

Potkávají se po natáčení?

Ulice ale možná všechno změnila a klidně je možné, že Obermaierová začne více času trávit ve své garsonce v Praze, kterou si před časem koupila. Původně jen na to, aby tam přespala po dlouhém natáčení, ale momentálně může sloužit i k jiným, příjemnějším účelům.

Klidně by v ní mohla něco dobrého Goldflamovi  uvařit a pozvat ho na oběd, který si budou vychutnátat jen sami dva. O herci se říká, že je to velký gentleman a muž se srdcem na pravém místě – vlastně někdo, koho Obermaierová dlouhé roky po svém boku potřebovala.

Našla oporu?

Samozřejmě nikdo nemůže čekat, že to bude láska jako trám, že spolu budou bydlet, ale občasné procházky a povídání u dobrého jídla jí mohou znovu vykouzlit úsměv na tváři. No a když oba zjistí, že si opravdu  ve spoustě věcí dobře rozumí, klidně ho může pozvat i na svou chalupu a představit ho synovi.

Sice původně zvala na oběd známého zpěváka Petra Rezka (81), ale ten se ke společnému setkání podle našich informací moc nemá. Možná i proto, že je štastně ženatý, klidně mu to mohla manželka zatrhnout, když se ví, že Rezek byl před lety do Obermaierové bezhlavě zamilovaný.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden