Moje šťastná hvězda

Našla Obermaierová spřízněnou duši?

Myslela si, že si žádného muže už do života nepustí. Možná ale udělala výjimku.

Dlouhé roky samoty jsou možná pryč. Herečka Jaroslava Obermaierová (77) si prý velmi rozumí s kolegou z Ulice Arnoštem Goldflamem (77). Stali se z nich přátelé?


Ačkoli se hvězda Ulice Jaroslava Obermaierová (77) bránila nové lásce, minimálně v seriálu ji dostala. Její spřízněnou duši tam hraje charismatický herec Arnošt Goldflam (77).


Moc jim to spolu na televizních obrazovkách sluší, až by si člověk řekl, že by se mohli začít vídat i ve skutečnosti. Je snad možné, že přemýšlí stejně jako my v redakci a potají se spolu scházejí?


Arnošt Goldflam (77) je  sympatický muž, k Obermaierové by se vlastně hodil.

Poslední roky si od mužů držela odstup

O herečce se ví, že si už si ve své milované chalupě žádného muže nedokáže představit. Nikdy ale neřekla, že se brání skutečnému přátelství a příjemným okamžikům s mužem, se kterým jí bude příjemně.

Arnošt Goldflam by to klidně mohl být, působí na nás velmi sympaticky. Rozumět by si klidně mohl i s hereččiným nemocným synem Jaroslavem Obermaierem (43), se kterým dlouhodobě žije na milované chalupě.

Pokud by ale chtěli mít s Goldflamem trochu soukromí, Obermaierová si před časem koupila malou garsonku v Praze na Žižkově.

Už dlouhé roky hledá pro syna Jaroslava (43) nevěstu.

Doufá, že si syn najde nevěstu

Tu využívá zejména v době, kdy má pozdní večerní divadelní představení či natáčení. Kdyby navíc Obermaierová nechávala syna na chalupě častěji samotného, možná by se osamostatnil a třeba by si našel i partnerku. Ostatně, to si Obermaierová přeje ze všeho nejvíc.

Už dlouhé roky se bojí, co s jejím synem bude, až ona nebude. Kdyby se tak zamiloval, mohla by se o něj postarat hodná manželka. „Byla bych ráda, kdyby si konečně našel nějakou slečnu, už na to má dávno věk. Pak bych se na něj víc těšila, kdyby chodili jen v neděli na oběd.

Aspoň bych nemusela pořád vyvářet,“ má to hezky vymyšlené. Jaroslav se má v poslední době přece jen snažit, povídá se, že si dokonce našel brigádu a Obermaierové přispívá na domácnost.

Navíc už delší dobu má být aktivní na jedné seznamce a doufá, že právě tam nejde lásku svého života. Ačkoli je tam velké riziko různých podvodů, pravda je, že je to dnes populární způsob seznamování. Obermaeirová navíc syna čas od času vezme i na společenskou akci, nejspíš aby nebyl jen doma, ale občas i mezi lidmi.

Seznamuje ho s kolegyněmi

Naposledy se tak stalo relativně nedávno, když probíhala akce v pražském divadle Broadway. Obermaierová syna přivedla na svět před lety s manželem, taxikářem Richardem Čechem. Vztah s ním ale dodnes vnímá jako jednu z největších chyb svého života.

Exmanžel jí ubližoval

Byl to alkoholik, který ji mlátil a jen se na ní přiživoval. O syna navíc od začátku nejevil zájem. „Trvalo to jen dva roky. Díky bohu, protože to by asi dopadlo fakt špatně,“ svěřila se Obermaierová.

Od té doby do svého srdce raději žádného muže nepustila, pokud tak udělala nyní výjimku s Arnoštem Goldflamem, určitě jí to moc přejeme. Mít vedle sebe muže, o kterého se může žena opřít, je vždy příjemné. A nemusí se nutně jednat o lásku, stačí přátelství.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden