Moje šťastná hvězda

S vážnými známostmi to Kretschmerové nevyšlo

Ikdyž už uplynula pěkná řádka let od chvíle, kdy Jaroslava Kretschmerová (68) hrála Evíka v trilogii Slunce, seno, pořád ji tak občas někdo osloví na ulici.


Dříve jí to vadilo, teď už se s tím smířila. Ostatně je na první pohled jasné, že se od filmové postavy hodně liší. Například tím, že její milostný život zůstává pro ostatní velkým tajemstvím.


Příliš temperamentní


Soukromí si herečka chrání, takže se sice můžeme podivovat nad tím, že taková šarmantní a půvabná žena se nikdy neprovdala, ale celou pravdu se asi nedozvíme.


V minulých letech se po jejím boku občas nějací muži objevovali, ale nikdy to nebylo natrvalo. Možná se nedokázali smířit s jejím temperamentem a nezávislostí, možná jim vadilo i to, že práce hrála v životě Kretschmerové vždycky přední místo.


Ke svatbě nedošlo


Dotazům, zda měla někdy skutečně vážnou známost, se vyhýbá. Naznačila aspoň, že jednou měla před svatbou, ke které ale nedošlo. Její známí prozradili, že ji jednu dobu trápilo, že nemohla mít děti, možná i ze zdravotních důvodů. Věnuje se tak alespoň charitě pro nejmenší a má radost z toho, že je zdravá a má dostatek práce a spoustu přátel.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden