Můj čas na kafíčko

Jiřina Bohdalová oslavila 93 let ve velkém stylu: Překvapená unikátním dárkem!

Na své tajné oslavě 93. narozenin se Jiřina Bohdalová dočkala mnoha nádherných dárků, ale jedním z nich byl zvláště vzácný a nezapomenutelný. Nejcennějším překvapením pro ni byla přítomnost její mladší sestry Jarušky (81), která od roku 1968 žije ve Švédsku a přijela oslavit tento významný den se svou sestrou.

I když Jaruška žije ve Švédsku už od dramatických událostí srpna 1968, do Česka za sestrou Jiřinou pravidelně jezdí. Jejich setkání jsou pro herečku vždy malým svátkem, zvláště nyní, kdy Jiřina slavila své 93. narozeniny.

„Moc jsme si to užily. Jaruška pro mě byla největším dárkem. Teď tady několik dní bude, tak se těším, že se jí budu věnovat,“ svěřila se Bohdalová po oslavě. Navzdory tomu, že Jaruška je po operaci a pohybuje se s chodítkem, sestry si jsou k nerozeznání podobné – mají stejné rysy i bílé vlasy, což Jarušku činí   živou kopií Jiřiny z některých jejích rolí, kde nosila bílou paruku, například v epizodě seriálu "Ach, ty vraždy!" nebo ve filmu "Svatá" od režiséra Jiřího Stracha, který Česká televize premiérově uvede tento měsíc.

S úspěšnou dcerou Simonou Stašovou.

Hned několik překvapení!

Na tajné oslavě Jiřiny Bohdalové v centru Prahy se sešly mnohé známé tváře. Oslavu navštívili hereččin dvorní režisér Zdeněk Zelenka, producent František Janeček a moderátor Libor Bouček.

Rodinnou atmosféru umocnila přítomnost Jiřiny dcery Simony Stašové společně s jejím bývalým manželem Eusebiem Cicottim, který je profesorem a vyučuje dějiny divadla a umění v Itálii.

Tato vzácná společná veřejná přítomnost celé rodiny, včetně Simony a Eusebia, se nekonala již desetiletí. Rodinnou sestavu dále doplnil Simonin mladší syn Vojta s manželkou, kteří přišli popřát své babičce.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden