Moje sladké tajemství

Ze stínu slavné Bohdalky vystoupila Simona Stašová až po čtyřicítce

Moje sladké tajemství

Dlouhá léta se zdálo, že Simoně Stašové (69) budou souzeny jen malé role a své mamince Jiřině Bohdalové (92) se nikdy nevyrovná. Jenže po čtyřicítce se všechno zlomilo a rázem začala své matce šlapat na paty. Kromě nesporného talentu je ale bohužel pojí i smůla v lásce.

K herectví to sice Simonu Stašovou (69) táhlo odmalička, však ji také Jiřina Bohdalová (92) téměř nepřetržitě brala do divadla. Jestli ale něco nechtěla, tak to bylo skončit jako komička. Moc dobře totiž věděla, že v tom je její maminka naprostá mistryně a všichni by ji s ní srovnávali.

A tak se vydala svým vlastním směrem. Nutno ale podotknout, že jí to stejně moc nepomohlo a mnozí ji stále považovali za protekční dítě. Na divadle sice válela, jen co se ale mihla na televizní obrazovce, hned se

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden