Můj čas na kafíčko

Vždy když jí bylo nejhůř, našla v sobě skrytou vnitřní sílu...

Můj čas na kafíčko

Když ho poznala, úplně zapomněla na to, jaké trápení jí způsobil její exmanžel. Věřila, že je Nvota tou nejlepší možnou volbou.

I když jí první manželství s režisérem nevyšlo, nebála se do svého srdce pustit i druhého. Tereza Kostková (47) toho ale nelituje, protože cítí, že je Jakub Nvota (46) tím pravým.

Vposledních letech vypadá život herečky a moderátorky Terezy Kostkové (47) téměř jako romantický film. Je hvězdou oblíbeného seriálu Jedna rodina, úspěchy stále sklízí i jako moderátorka StarDance, a navíc má skvělého manžela Jakuba Nvotu (46).

Její jediný syn Antonín (16) navíc prožívá svou první lásku, a vše je tak zalité sluncem. Jenže i Kostková, jako každá z nás, si musela své štěstí tvrdě vybojovat a předcházelo mu

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden