Moje šťastná hvězda

Kdo se snaží Vydru a Bouškovou rozdělit?

O Vydrovi dlouhodobě kolují zvěsti, že tají mladší milenku. Nejsou to ale jen ošklivé pomluvy?

Milují se, vzájemně jsou si oporou, ale stále kolují drby o jejich rozvodu. Kdo se snaží herečku Janu Bouškovou (69) s hercem Janem Vydrou (68) rozdělit?


Jen těžko byste v českém showbyznysu hledali stabilnější pár. Už více než čtyřicet let jsou spolu herečka ze seriálu Policie Modrava Jana Boušková (69) s herec Václav Vydra (68). Bohužel se ale najdou lidé, kteří jim jejich lásku nepřejí a snaží se udělat možné i nemožné, aby je rozdělili.


Oba spojuje láska ke psům.

Ubližuje jim zhrzená žena?

Povídá se, že drby o tom, že je Vydra Bouškové nevěrný, šíří žena, kterou před časem nepustil do svého srdce!Měli se spolu prý potkat na jeho statku a mladší dívka se snažila Vydrovi vetřít do přízně. Vydra se jí snažil zpočátku slušně naznačit, že by se měla zaměřit na někoho jiného, protože on je šťastně ženatý.

Jenže neznámá dívka si nedala pokoj a stále se s ním snažila navázat důvěrnější kontakt. Herec si později přestal brát servítky a od té doby se mu prý dívka mstí. Vypráví všude, že je to nevěrník, a pomlouvá ho.

Rádi si užívají dovolenou na jachtě.

Je pravda, že i do naší redakční pošty dorazily zprávy podobného typu, podobné informace si ale vždy pečlivě ověřujeme a nikdy se žádná z údajných nevěr Václava Vydry neproměnila v realitu.

Nedivíme se ale Vydrovi, že už je unavený z toho, že musí vysvětlovat všem okolo, že to není pravda. Sám má svědomí čisté, herečce je oporou nepřetržitě od roku 1982, kdy jí tragicky zemřel manžel, herec Petr Svojtka (†35). Toho usmýkala tramvaj, poté co nezvládl jízdu na oji, která spojuje vozy tramvajové soupravy.

Spojila je tragédie

Podobný adrenalin si přitom dopřával pravidelně, jenže tentokrát nebyl střízlivý a to byl nejspíš důvod, proč jízdu nezvládl. Těla ležícího v kolejišti si poté všiml až náhodně projíždějicí taxikář.

Boušková se tehdy stala mladou vdovou, navíc se synem Janem. Herec Václav Vydra se o oba od začátku obětavě stará, Jana bere jako svého vlastního syna. V redakci tak povídačkám o jeho nevěře nevěříme, jsme přesvědčeni, že jsou to bohapusté lži.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden