Moje šťastná hvězda

Hledá Jana Boušková útěchu u kamaráda z dětství?

Oblíbená herečka Jana Boušková (69) už přes třicet let žije s hercem Václavem Vydrou (68). Dlouho to vypadalo na idylku, harmonický vztah bez chybičky, ale v posledních letech se přece jen objevují první spekulace o krizi či nevěře.

Koně jsou pro něj velkou láskou

Vydra tráví hodně času u svých koní na statku a Boušková tam s ním nejezdí. Až nyní se ale začalo povídat, že chvíle bez manžela využívá k tomu, aby se scházela se svým kamarádem z dětství. Doneslo se k nám, že k sobě mají opravdu blízko a herečka si podobného přátelství váží.

Jak to spolu vlastně mají?

Otázka ale je, jestli skončí jen u něj, anebo se do „kamaráda“ postupně zamiluje. Náš anonymní zdroj z blízkého okolí herečky nám prozradil, že kamarád z dětství je nezadaný a nebránil by se, kdyby se z přátelství stalo něco důvěrnějšího.

Vydra prý vše bere na lehkou váhu a nepřipouští si, že by snad někdy dala Boušková přednost jinému muži. Moc dobře totiž ví, jak moc jí v minulosti pomohl.

Byl jí vždy oporou

Když jí tragicky zemřel manžel, herec Petr Svojtka (†35), byl to právě on, kdo za ní jezdil, utěšoval ji a pomáhal. Ona ho nakonec pustila do svého srdce a Vydra kvůli ní opustil svoji manželku Danu Homolovou (72).

Jejich vztah je tedy postaven na velmi pevných základech a nedokážeme si moc představit, že by měl někdy skončit rozchodem. Kdoví, s kým náš informátor herečku viděl.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden