Moje šťastná hvězda

Zvládnou Vydra a Boušková překonat manželskou krizi?

Povídá se, že sympatické herečce Janě Bouškové (69) ze seriálu Policie Modrava pomalu dochází s manželem Václavem Vydrou (68) trpělivost.


Věrný, či nevěrný?


Neustále má být na statku u svých koní a údajně své manželce nevěnuje prakticky žádný čas. Bouškové prý mají také vadit různé spekulace, které se o něm šíří českým showbyznysem.  I my jsme vás mnohokrát informovali o tom, že měl být manželce nevěrný s neznámou mladší dívkou.


Boušková sice věří, že to není pravda, ale stoprocentně jistá si samozřejmě být nemůže a to jí znepokojuje.  Vydra se tak prý začíná snažit manželku přesvědčit, že to jsou  všechno lži, a dokazovat jí, že ji stále vášnivě miluje.


Nedávno jí měl jako překvapení koupit krásné květiny a také jí uvařit dobrou večeři. Boušková si prý pochutnala a ocenila tohle moc pěkné gesto. Vydra jí měl navíc slíbit, že se bude snažit s ní trávit co nejvíce večerů, a plánuje také společnou dovolenou.


Nechce ji ztratit


Snad se  tak brzy manželská krize přežene a bude v jejich vztahu panovat harmonie, jako tomu bylo ještě před několika lety. Oba totiž vědí, že jsou si souzeni a osud chce, aby spolu zůstali.


Milují se už několik desítek let a vzájemně si umějí být oporou. I proto patří k nejstabilnějším párům českého showbyznysu a byla by velká škoda, kdyby se měli někdy rozejít. My ale věříme, že na to nikdy nedojde a čeká je ještě mnoho krásných společných let.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden