Moje šťastná hvězda

Problémy u Rybové a Prachaře: Romantické vzplanutí s novým partnerem

Linda Rybová (48) a David Prachař (65): Láska pod tlakem se vrací! Po náročných začátcích, kdy Prachař opustil Danu Batulkovou a Rybová čelila kritice, nyní pár čelí nové výzvě – akceptovat romantický vztah své dvacetileté dcery Rozálie.

Rozálie Prachařová (20) našla lásku na place! Při natáčení seriálu "Lež na pláži" si padla do oka s hercem Karlem Jirákem (29), který je znám svou bouřlivou minulostí. Jak jsme již psali Jirák se nechal slyšet, že má zkušenosti s alkoholem a drogami, ale nikdy nebyl závislý. "Ať hodí kamenem, kdo něco nezkusil,"uvedl herec.

Linda, nevlastní dcera Mariana Prachařová a vlastní dcery Rozárka a Josefína, které se zřejmě rozhodly udělat díru nejen do divadelního světa.

Jak tento životní styl rezonuje s Davidem Prachařem a Lindou Rybovou, oba s bezúhonným renomé, zůstává otázkou. Prachař je znám svou kontroverzní povahou a na veřejných akcích se nezdržuje dlouho, zatímco ani Rybová nemá ve zvyku veřejně konzumovat alkohol. Jaký postoj zaujmou k novému partnerovi své dcery?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden