Moje sladké tajemství

Definitivní konec rozjeté kariéry Kristýny Ryšky?

V televizi ji nyní nějaký čas neuvidíme.

Jeden čas to vypadalo, jako kdyby jí byla kariéra přednější. Jenže teď Kristýna Ryška (38) bere zpátečku a snaží se zachránit, co se dá! Jak to ale bude s její prací?

Seriál Zlatá labuť přinesl Kristýně Ryšce (38) velkou popularitu. Ruku v ruce s pracovním úspěchem ale přišla také vážná krize v manželství. Herečka žije s ekonomem Janem Ryškou (45) v Rožnově pod Radhoštěm, kde se pár natrvalo usadil.

Nabídek má nyní hodně, po skončení Zlaté labutě si však dá pauzu.

O tom, že by se manžel seriálové Ireny přestěhoval do hlavního města kvůli její kariéře, nechtěl nikdy ani slyšet. A tak se sympatická brunetka musela rozhodnout, čemu dá přednost. Nakonec zvítězilo rodinné štěstí. Jenže kvůli tomu nyní přijde o všechny příležitosti, které jí ve velkém přicházejí!

Manžel z její herecké kariéry není ani trochu nadšený.

Manžel prý hodně trpěl

Hlavní role v úspěšném seriálu pro ni přitom znamenala hodně. Její muž má na to ale svůj názor a raději by ji viděl doma u plotny nebo jak si hraje s jejich synem Antonínem (4). Navíc má také nelibě snášet, že se jim nyní až moc lidí šťourá v soukromí.

„Dráhu veřejně známé osoby si nevybral a já respektuji, že o publicitu nestojí,“ svěřila v jednom rozhovoru. Po dotočení seriálu si proto naordinovala delší pauzu.

Čas na druhé dítě?

V kuloárech se šušká, že na to šel Ryška velice chytře a pojistil si ji druhým dítětem. S novorozencem by totiž asi jen těžko mohla pendlovat. Sama asi nechce, aby i její druhé manželství skončilo rozvodem. Také její bývalý, scenárista Matěj Podzimek (42), tehdy toužil po dítěti.

Tak dlouho ale vše oddalovali, až z toho byl rozvod. Se svou další manželkou, herečkou Evou Podzimkovou (34), stejnou chybu neudělal. A jen co po porodu začala zase hrát, další dítě bylo na cestě. Kdoví, třeba se Ryška u něho inspiroval...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden