Můj kousek štěstí

Kristýna Ryška bude dřít v baru! Zachrání rodinu?

Nad propastí

Manžel jí prý dal na vybranou a ona tlaku podlehla. Pokud je pravda, co se povídá, může to být konec velké hvězdy. Za klid v rodině zaplatí vysokou cenu. Bude ale šťastná?

Ze seriálu Zlatá labuť za bar v Rožnově pod Radhoštěm? To je zřejmě další cesta Kristýny Ryška (38), nad kterou mnozí kroutí hlavou. Brunetka měla našlápnuto stát se trvale jednou z nejzářivějších hvězd tuzemské kulturní scény.

Jenomže se povídá, že její popularita byla draze vykoupena. Manžel, šéf folklorního souboru a ekonom Jan Ryška, už prý dlouhá odloučení nezvládal.

Jeho manželka se sice snažila jezdit domů, jak to jen šlo, zároveň ale občas musela přespávat v Praze kvůli práci na seriálu. Jednu chvíli se dokonce hovořilo o tom, že si za ni Ryška našel náhradu.

Snad z toho důvodu, že byl osamocený a vyčerpávala ho i péče o jejich syna Antonína (3). Na druhou stranu se objevovaly i spekulace, že ani herečka není v Praze úplně bez poskvrny.

Měla mít blízko například ke kolegovi ze Zlaté labutě Petru Stachovi (49). Co je na tom pravdy, je už dnes vlastně jedno. Zdá se, že manželé činí možná jeden z posledních pokusů, jak svůj vztah zachránit.

Udrží ji v Rožnově?

Jedna věc je ale dostat herečku zpátky do Rožnova, druhá ji tam spokojenou udržet. To první už se Ryškovi asi podařilo, jeho drahá polovička svou kariéru odsouvá na druhou kolej.

„Půjdu za bar do kavárny u nás v Rožnově,“ prohlásila nedávno o tom, co bude po návratu do Rožnova dělat s volným časem. Představa, že pracuje za barem a odmítá nabídky na další projekty, se ale nezdá jako něco, co by ji mohlo učinit šťastnou.

Podle mnohých by pak bylo jen otázkou času, kdy v ní „bouchnou saze“ a ona odjede zpátky do Prahy. Navíc o jejím manželovi se povídá, že umí být docela žárlivý.

Případnou krizi by tak mohlo ještě prohloubit, když by svou ženu neměl třeba několik dní na dohled. Mohl by to být definitivní konec manželství.

Herečka ovšem v jednom rozhovoru naznačila, že stěhování rodiny do hlavního města je také teoreticky ve hře. „Do Rožnova jsem byla schopná přestěhovat se zčásti taky díky tomu, že jsme si řekli, že jestli se budeme časem chtít vrátit do Prahy, tak to uděláme.“

Jen sliby?

I z této věty je ale celkem patrné, že přesun do Západních Beskyd nepřijímala se stoprocentní radostí. A jak moc je opravdu možné, že by došlo na návrat do Prahy?

Říká se, že Ryška na tuto možnost přistoupil jen proto, že „slibem člověk nezarmoutí“. Kdyby ale došlo na lámání chleba, asi by dělal všechno proto, aby si prosadil Rožnov. Vypadá to jako pořádně začarovaný kruh...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden