Můj kousek štěstí

Vztah Žilkové s Holomáčem se rychle hroutí?

Zdálo se, že má po svém boku konečně muže, který by ji na rukou nosil. Veronika Žilková (62) zářila štěstím, tomu je ale prý konec. Stále častěji se totiž proslýchá, že vztah s Josefem Holomáčem (64) prochází krizí.

Prý se oba velmi snaží, aby spolu zůstali, ale podle některých lidí to bude dost těžké. Hroutit se to mělo začít před pár týdny. Prý za jejich rozpory mohou stát i peníze.

Jde o peníze?

Pravdou je, že herečka měla v poslední době s financemi potíže. „Když mi sdělili výši důchodu, stála jsem před úřadem a plakala,“ svěřila se například před časem.

Holomáč svérázné herečce po boku trpělivě stojí už více než rok.

Na druhou stranu se stará o koně své dcery Korduly (18), se synem Vincentem Navrátilem (27) zase rozjela projekt s názvem ProfiClass, který má za úkol naučit lidi různým dovednostem, například vystupování na veřejnosti. Povídá se, že vydělává poměrně dost.

Holomáč má tak možná jen smůlu, že „nastoupil“ po Martinu Stropnickém (67). Exmanžel prý za Žilkovou ke konci jejich vztahu nezaplatil téměř nic. A pokud se hudebník tomuto „vzoru“ přiblížil a není příliš štědrý, herečka mohla zbystřit.

Chce to fakt chlapa!

Přitom se ještě nedávno mluvilo o tom, že by se Žilková s Holomáčem mohli vzít. Teď ale zvěsti o veselce utichly. Pravdou je, že herečku konec jejího manželství hodně bolel i proto, že pan velvyslanec, zamilovaný do podřízené Markéty Horňákové (32) oznámil svůj odchod Žilkové mailem.

Chlapské chování rozhodně nepřevedl. Jistě proto sama cítí, že vedle sebe potřebuje pravého muže, ke kterému dokáže vzhlížet. Otázka pak zní, jestli je takovým právě Holomáč.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden