Můj kousek štěstí

Nevěsta Žilková dělá drahoty?

Můj kousek štěstí

Možná si po zlém období plně vychutnává pocit, že je muži obletována, což by se jí mohlo vymstít...

Konečně je rozvedená a její lásce s trpělivým muzikantem už nic nebrání. K velkolepé svatbě roku tedy možná zbývá jenom krůček a herečka se počtvrté může stát nevěstou!

Její dcera Agáta překvapila veřejnost svou svatbou koncem minulého roku. Bude ten letošní patřit veselce Veroniky Žilkové (62)?

Oddaný a milující ženich by tu podle všeho byl, zbývá už jen tedy, aby řekla ANO. A jak už jsme si zvykli, v téhle rodině není nic nemožné.  Žilková má za sebou už tři rozvody, ten poslední ještě donedávna plnil přední strany bulváru.

Když se s ní někdejší velvyslanec v Izraeli Martin Stropnický (67) v roce 2022 po čtrnácti společných letech rozešel a následně se provalil jeho poměr s

Zbývá vám 74% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden