Můj kousek štěstí

Manžel už si hledá jinou?

V případě rozchodu sama jistě nezůstane, měla vždy štěstí na muže, kteří ji zahrnuli láskou ... a penězi

Bylo toho na ni v poslední době moc. Strastem ale asi stále není konec, protože se povídá, že Eva Perkausová (29) řeší vážné problémy s manželem.

A zrovna v době, která by měla být pro oba plná radosti a štěstí, neboť koncem ledna se jim narodil druhý syn Arian! Přesto se prý rodinná idylka jaksi nekoná. Někteří lidé dokonce naznačují, že podnikatel Ivan Hecko (40) chce od krásné blondýnky odejít, protože není po jeho.

V minulosti jsme už psali o tom, že moderátorka by se po porodu chtěla rychle vrátit do práce na Primu tak, jako to udělala po narození prvního syna Killiana (1). Také se říkalo, že Hecko je proti a chtěl by ještě další děti.

S kariérou Perkausové by ale v takovém případě byl v podstatě amen. Teď podle všeho došlo na lámání chleba a bývalá milenka podnikatele Antonína Charouze (69) či fotbalisty Václava Kadlece (31) si měla dupnout s tím, že se nepodřídí.

Pokud to tak je, mohlo to mezi manžely udělat hodně zlé krve. Zatímco někdo tvrdí, že jde o jejich běžnou ostřejší výměnu názorů a zase se vše brzy uklidní, některé hlasy naznačují, že tentokrát to je jiné.

Hecko si prý už hledá někoho jiného. Ať je to jakkoli, měli by myslet na to, jakou krásnou rodinu mají a přinejmenším se na všem v klidu domluvit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden