Můj kousek štěstí

Dokonalá pro milence?

Před Vánocemi internet zásobovala fotkami v prádle, co tím sledovala?

Nahá v sudu, odvážné fotky na sociálních sítích, do toho další plastika. Lucie Benešová (49) úspěšně bojuje se stárnutím, vypadá perfektně.

Hvězda seriálu Co ste hasiči má ale důvod. Její manžel Tomáš Matonoha (52) se prý doma příliš neohřeje a není to tak dávno, co se spekulovalo o jeho románku s herečkou Pavlou Dostálovou (35), se kterou si sedli během natáčení seriálu Pálava.

Jako dvacítka

Najdou se však i lidé, kteří úpravy Benešové kritizují. Horní víčka, spodní víčka, upravené břicho i prsa, pravidelné omlazování pleti. Není to zrovna krátký seznam.

S Matonohou tráví hodně času jeden bez druhého, to je cesta do pekel.

„Bude ze mě dvacítka,“ pochvaluje si Benešová a z posměváčků si nic nedělá. Jako by dávala najevo, že pro manžela bude stejně atraktivní jako kdokoli jiný a mladé holky prostě nemají šanci. A vypadá to, že to docela funguje, minimálně dočasně.

Zatímco před nějakou dobou to mezi manželi vypadalo na rozvod, teď se podle některých informací situace zlepšuje. I když jen velmi pomalu, tak určitý posun vidět je.

Někdo tu je?

Na druhou stranu je klidně možné, že se Benešová zkrášluje pro někoho jiného, než je Matonoha. Říká se, že herečka chodí v poslední době do společnosti rozjařená a veselá.

Což prý ještě nedávno tak úplně nebývalo, někomu se proto může zdát, že někoho potkala. Třeba je to jen kamarád, který jí dělá veselejší dny.

Na druhou stranu, i vzhledem k neustále probírané krizi s manželem není úplně vyloučeno, že by Matonohu mohl někdo nahradit. Jestli ji zanedbával, tak by se potom nemohl vůbec divit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden