Můj čas na kafíčko

Tomicová skončila v ZOO, neboť tají vážnou nemoc?

Sympatická herečka Pavla Tomicová (61) v poslední době zářila v seriálu ZOO. Diváci si ji tam velmi oblíbili a nikdo si nedokázal představit, že by v seriálu snad někdy měla skončit.


Bohužel se to náhle stalo, přišlo to jako blesk z čistého nebe. Diváci si přejí znát důvod, proč se tak seriáloví tvůrci rozhodli, ale ti mlží a nechtějí kápnout božskou.


Diváci o ni mají strach


Chování Pavly Tomicové ale nasvědčuje tomu, že v jejím životě něco není v pořádku. Mluví se o tom, že zkolabovala, případně dokonce o vážné nemoci a úplném konci kariéry!


Po údajném vyhazovu ze seriálu totiž absenci Tomicové oznámilo i divadlo, kde působí. V královéhradeckém Klicperově divadle bude minimálně v tomto měsíci chybět ve hrách Její pastorkyňa, Koule či Brokolice na Marsu.


Ondřej Malý (56).

Odchod z Prahy?

Navíc se v internetových médiích objevily informace, že se měla po čase přestěhovat z Prahy zpátky do Hradce Králové. Tomicová se dodnes k celé záležitosti prakticky nevyjádřila. Jen jednou stroze prozradila, že je vše na dlouhé vyprávění, což ale ještě posílilo vlnu spekulací.

Jedna z teorií, která je podle nás v redakci nejblíž pravdě, je ta, že se měla herečka po měsících znovu tváří v tvář setkat se svým nevěrným, ale stále ještě manželem Ondřejem Malým (58). Říká se, že ho potkala, když šla zrovna na natáčení, a nebyl sám.

Údajně vezl kočárek se svým malým synem a vedle něj šla Kristýna Kociánová (39). Právě ta je ženou, která před časem Tomicové manžela odvedla. Pikantní na tom všem je to, že do té doby byly obě herečky nejlepší kamarádky.

Hrály spolu ve Slunečné a často si povídaly a jedna druhé se svěřovaly. Kociánová jí tak zasadila pomyslnou kudlu do zad a nedivíme se, pokud se Tomicová sesypala v okamžiku, kdy naproti sobě viděla spokojenou rodinku.

Tají novou lásku?

Stěhování do Hradce Králové tak v tomto případě dává smysl, tam by Malého potkávat neměla. Navíc se říká, že tam nežije sama, ale s utajeným milencem, díky kterému složité období zvládá alespoň o chlup lépe.

V redakci doufáme, že i tuhle těžkou životní zkoušku úžasná herečka překoná a brzy bude dělat televizním divákům svými brilantními výkony znovu radost. Možná si jednoho dne usmíří i Primu a dostane tam nějakou zajímavou roli.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden