Můj kousek štěstí

Šťastná Tomicová znovu díky novému muži?

Herečka ze seriálu ZOO vypadá skvěle, dokonce oblékla odvážné šaty jako pro dvacetileté tanečnice a vyrazila s pohledným tanečínkem Markem Dědikem (40), s nímž v roce 2018 tančila ve StarDance, rozdávat radost na tanečním parketu.

Hodně lidí se logicky ptá, kde se vzala taková změna. Vždyť ještě nedávno byla herečka na zhroucení a nemohla se dostat s toho, že ji opustil manžel Ondřej Malý (58) a odešel k milence Kristýně Kociánové (38), s níž si pořídil dítě.

Spekuluje se, že impulzem k tomu, že Tomicová zase září, byl právě Dědik, který ji z nejhoršího vytáhl. Někteří její kolegové ale tvrdí, že vědí své...

V roce 2018 se s Dědikem protančili až do finále StarDance.

Rozkvetla jako květina

Povídá se, že Tomicová s někým randí a rozhodně to nemá být její tanečník. Jméno svého vyvoleného však úzkostlivě tají, možná se bojí, že ho zájem veřejnosti „vyplaší“. I proto se spekuluje, že chlapík není z branže.

Zlé jazyky dokonce poukazují na to, že by mohl být ženatý. Tomu se ale její blízcí zdráhají uvěřit. Ať je to jakkoli, díky panu Tajemnému herečka s blížícím se jarem úžasně rozkvetla.

Ty divy umí jen láska

Zajímavé je i to, že zákulisím českého showbyznysu kolují informace, že Tomicová nevěrnému manželovi jeho útěk za milenkou ještě pěkně spočítá. Podle všeho totiž stále ještě neproběhl rozvodový soud a herečka se cítí den ode dne silnější a jistější.

Klidně už by si prý proti Malému stoupla tváří v tvář a nic moc by to s ní neudělalo. Přitom před pár měsíci byla na zhroucení, když ho na jedné akci spatřila. Zdá se, že láska s ní dělá opravdové divy.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden