Můj kousek štěstí

Rozvod Chýlkové a Krause na spadnutí?

K účasti ve StarDance ji přemluvil Kraus, teď už možná lituje! Protančila se herečka až k rozvodu?

O románku herečky ze seriálu Osada s jejím tanečníkem Janem Tománkem (52) před, během i po soutěži StarDance, se mluvilo snad úplně všude.

Mělo to být hodně žhavé, říkalo se, že Ivana Chýlková (60) za ním cestuje do Brna ještě dlouho poté, co taneční show skončila. „Nikdo není takhle krásně urostlej jako on,“ rozplývala se herečka na adresu Tománka a povídalo se, že Janu Krausovi (70) tak vráží pomyslný nůž přímo do srdce.

Moderátor ale prý začal dělat všechno pro to, aby si manželku udržel. Zabojoval a některé zdroje naznačovaly, že se udobřili.

Není šťastná?

Podle všeho ale nic není tak pohodové jako dřív. Říká se, že křehká, znovu obnovená důvěra mezi manželi, se může rozpadnout každým okamžikem. Dávalo by to logiku.

Těžko předpokládat, že by jakýkoli muž svou manželku přivítal s otevřenou náručí a začal jí bezmezně věřit, kdyby měl podezření na její zálety. Navíc, když s o nich se donedávna spekulovalo.

A samozřejmě je tu i nebezpečí, že herečce dojde, že s manželem opravdu není šťastná a že slepovaný hrnec se stejně jednou rozpadne. Pak se může začít dříve či později poohlížet po milenci.

Slabiny v manželství

V případě Chýlkové to přitom vůbec nemusí být jen Tománek. Koneckonců jeho manželka Kamila (46) prý velmi rázně zasáhla a dala mu jasně najevo, že úlety nebude tolerovat. Je tedy otázka, co bude dál.

O krizi mezi Chýlkovou a Krausem už se mluvilo mnohokrát, Tománek prostě mohl jen ukázat na slabiny jejich manželství. Je samozřejmě možné, že se oba poučí, problémy zalátají a budou žít jako dřív. Nebo také ne a pak je zřejmě jen otázkou času, kdy herečce dojde, že od vztahu čeká něco víc.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden