Můj kousek štěstí

Pohádku Šárky Krausové střídá podezřelá pachuť

Z role ve Zlaté labuti měla radost. Přinese jí víc než jen popularitu?

Začátek vztahu s Ondřejem Krausem (30) byl pro herečku ze seriá­lu Zlatá labuť jako vystřižený z romantické literatury. Jenže to vyprchalo.

„Už to není jako dřív,“ přiznala Šárka Krausová (36), dříve Vaculíková. Žijí na rodinném statku, ale do ideálu má jejich soužití asi daleko.

Možná to souvisí i s tím, že stále nemají děti, i když oba v minulosti tvrdili, že potomky rozhodně chtějí. V poslední době se má mezi nimi spíš prohlubovat napětí.

Zajiskřilo to s Vaculou?

Nedávno dokonce sama Krausová prohlásila, že by manžel mohl mít důvod žárlit na herce Adama Vaculu (36), s nímž hraje ve Zlaté labuti. „Spíš bychom na sebe mohli žárlit, když točím s Adamem Vaculou, kde se tolik neznáme a může tam přeskočit nějaká jiskra,“ řekla s tím, že takové natáčení je nebezpečné.

Vztah s Krausem dlouho tajila, jako by si nebyla jistá, zda je to vážně ten pravý.

Někteří kolegové opravdu tvrdili, že to mezi nimi jiskřilo. Prý si rozuměli i v soukromí. Povídá se, že spolu trávili rozhodně víc času, než jim předepisoval scénář.

Nikdo zatím nepotvrdil ani nevyvrátil, jestli mezi nimi něco pokračuje i poté, co v rámci Zlaté labutě padla poslední klapka. Proslýchá se však, že si ti dva určitě nejsou lhostejní.

Romantika vyprchala

Je možné, že se Krausové život na statku postupem času stále víc zajídá. Nebyla by první ani poslední, komu se podobná představa ráje po nějaké době zhmotnila v peklo. Vždyť o herečce se vždy říkalo, že je dáma, která má ráda vybranou společnost a vytříbenou konverzaci.

Manžel ji na počátku sbalil tak, že jí předčítal poezii. Mezi vůní hnoje a zvuky zvířat však může romantická představa kovboje, který přijíždí se západem slunce na svém koni, rychle vyprchat. Její známí věří, že příchod miminka všechno změní. Tak snad se dočkají...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden