Moje šťastná hvězda

Bude Margita sám, nebo si najde kamarádku?

Snaží se být veselý, stále to ale prý není ono. Štefan Margita (67) by podle mnohých potřeboval, kdyby se v jeho životě objevila nějaká žena. Je to ale vůbec možné?


Plánuje koncertní turné a sám Štefan Margita (67) přiznal, že na plnící se pracovní diář už hledí s radostí. Říká se však, že se sice snaží být silný na veřejnosti, jinak se ale se smrtí milované partnerky, legendární Hany Zagorové (†75), dosud zcela nesmířil.


Přitom od jejího odchodu do pěveckého nebe už uplynuly téměř dva roky. Jasným znamením prý je, že přemýšlí o konci své kariéry, který by podle jeho slov mohl přijít v rámci oslavy sedmdesátých narozenin. Spekuluje se o tom, že zní dost odevzdaně a bylo by lepší, kdyby uvažoval o práci než o tom, jak s ní skončí.


Navíc se i někteří jeho přátelé strachují, co by zpěvák dělal, kdyby opravdu pověsil řemeslo na hřebík. Hrozí se, že by se jen utápěl ve smutku a nikde neměl stání. Podle nich je zkrátka lepší, když se ponoří do práce.


Na Zagorovou asi myslí Margita prakticky neustále. „S Hankou to bylo vždycky naše, v červenci a srpnu jsme nezpívali, ale odpočívali,“ usmíval se hořce při odpovědi na otázku, zda i letos bude trávit léto ve španělské Malaze, kde vlastní pěkný dům.


Byli si souzeni, jako jedno tělo a jedna duše.

Nemá cenu stále trpět

Je samozřejmě krásné, že má myšlenky na zesnulou partnerku a že stále žije v jeho srdci. Na druhou stranu život jde dál a nemá smysl utápět se ve smutku. Tím spíš, že minulost stejně změnit nedokáže. I někteří jeho přátelé se shodli, že by mu prospělo, kdyby po jeho boku někdo byl.

Byla by to zrada Zagorové?

Je ale otázka, jestli si Margita vůbec umí představit, že by místo Zagorové nahradila jiná žena. To asi není možné. A vlastně to po něm ani nikdo nemůže chtít. Nicméně kamarádka, se kterou by si mohl promluvit a která by mu byla oporou v těžkých chvílích?

Na tom přece není nic špatného. V redakci jsme se shodli na tom, že ani Zagorová by to nevnímala jako zradu. Naopak, přála by mu to, protože byla prostě taková. Určitě mu z nebe dala „zelenou“.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden