Moje šťastná hvězda

Buduje si Ivana Gottová tajné hnízdečko?

Pořídila si vilu za bezmála 70 milionů korun. Povídá se však, že Ivana Gottová (48) všem vytřela zrak a vůbec tam bydlet nebude! Má jiné plány?

Zmilované vily Karla Gotta (†80) na Bertramce bude muzeum, vdova po Mistrovi se přesune do nové vily, kterou pořídila na Smíchově. Všechno vypadalo jasně, Ivana Gottová (48) však možná „klame tělem“.

Mnoha lidem k ní totiž nepasuje, že by chtěla bydlet v částečně proskleném domě, ještě k tomu na velmi rušném místě a poblíž tenisových kurtů. Navíc nemovitost koupila jménem společnosti Karel Gott Agency s.r.o.


Bude v zahraničí?

Pro někoho je to jasný důkaz, že na Smíchově bude pouze sídlo její firmy, ona ale bude bydlet jinde. Na místě, které pečlivě tají proto, aby se nestalo cílem fanoušků jejího manžela. Spekuluje se i o tom, že hnízdečko už nějakou dobu staví v zahraničí.

V minulosti se skloňovaly zejména Spojené státy, protože to tam dobře zná. Za velkou louží totiž chtěla prorazit jako herečka, později tam pracovala jako au-pair. Nejčastěji se mluvilo o Floridě či New Yorku. Možné tedy je, že teď nastal ten správný čas definitivně zvednout kotvy.

Společně s milencem?

A možná i za pomoci podnikatele Leona Tsoukernika (50), s nímž je často spojována. Jakýkoli romantický vztah však ani jeden z nich nepotvrdil. Nicméně se asi nedá předpokládat, že kdyby spolu něco měli, troubili by to do světa.

Pro mnoho Mistrových příznivců by to stále byla od Gottové zrada a svým způsobem i nevěra. Jenže každý vidí, že Gottová je stále moc krásná žena. Bylo by tedy asi hodně divné, kdyby nikoho neměla. Otázka je, zda by Tsoukernik byl tím pravým.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden