Můj čas na kafíčko

Má Gottová utajený život po boku zadaného boháče?

Můj čas na kafíčko

Vdova Ivana Gottová je tajemná, a zjistit nějaké pikantnosti z jejího soukromí je opravdu velmi složitý úkol. Teď se ale povídá, že má milence z řad miliardářů.

Oficiálně je Ivana Gottová (48) od smrti Karla Gotta (†80) sama, ale pravda může být úplně někde jinde. Doneslo se k nám, že by měla mít v zahraničí vztah s pohádkově bohatým fešákem, a nákup vily je nejspíš jen výhodná investice.

Ačkoli to mnohým přijde jako včera, letos v říjnu to bude rovných pět let, co na věčný odpočinek odešel všemi milovaný zpěvák Karel Gott (†80). Vdova Ivana Gottová (48), která s ním strávila mnoho let včetně těch posledních, nejsložitějších, o jeho památku stále s láskou pečuje.

Odkaz Karla Gotta na prvním místě

Je v kontaktu s jeho fanoušky prostřednictvím sociálních sítí a dělá vše pro to, aby Karel Gott žil v našich srdcích co možná nejdéle. O jejím osobním životě se toho ale moc neví, protože

Zbývá vám 90% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden