Moje šťastná hvězda

Dočká se Randová lásky se Zounarem?

Tráví spolu mnoho času, ale zatím jen jako kamarádi. Je možné, že se to brzy změní?

Nikdy nepřestala věřit, že jsou si souzeni. Martině Randové (52) možná svitla jiskřička naděje, že by přece jenom mohla někdy žít s Martinem Tounarem (56). A to možná už brzy!


Oblíbená herečka Martina Randová (52) je jednou z hvězd seriálu Ulice. Ačkoli se jí ale v profesním život daří, už horší to má být v tom milostném.


I když po tom moc touží, stále nepoznala muže, kterému by mohla denně dávat najevo lásku. Povídá se, že je dlouhé roky potají zamilovaná do svého kolegy ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 Martina Zounara (56).


Martin Zounar (56) líbá jako ďábel!  Takové polibky by si nechala líbit i ve skutečném životě.

Rozchod těsně před svatbou?

Ten sice v posledních letech tvořil pár s psycholožkou Kateřinou Kantovou (44), jenže se povídá, že mají velkou krizi, a některé zdroje dokonce uvádějí, že se měli rozejít. Proč by to mohla být celé klidně pravda?

Náš zdroj z blízkého okolí Martina Zounara, který si nepřeje být jmenován, tvrdí, že se měli rozejít kvůli mnohokrát odložené svatbě.Kantová si prý začala myslet, že to s ní nemyslí herec vážně, možná se i začala bát, že i kdyby svatba dopadla, nakonec by od ní odešel za jinou.

Možná jí dlouhodobě vadilo i to, že tráví mnoho času s Randovou. „Kateřina dokonce prohlásila, že jednu dobu se mnou trávil víc času než s ní,“ pochlubila se herečka. Ve stejném rozhovoru se pak Randové novinářka zeptala, jestli je zamilovaná, a dočkala se zvláštní odpovědi.

 V divadle si takhle osahala sympatického Martina Krause (41).

Hodně zvláštní vyjádření

„V současné době přítele nemám, ale jsem zamilovaná,“ tajemně se vyjádřila. Trochu to tak tehdy vypadalo, jako kdyby chtěla naznačit, že miluje Zounara, ale jejím partnerem bohužel není. O tom, že k sobě mají blízko, se mluví už dlouhé roky.

Dokonce kolují českým showbyznysem i povídačky, že se Randová několikrát snažila Zounarovi naznačit, že by mohli být víc než jen kamarádi, ale on jí měl dát jasně najevo, že to nejde.

Mamince je velkou oporou

Herečka tak poslední roky tráví péčí o svou milovanou maminku. Dokonce před časem prodala její byt v Tachově a nastěhovala si ji k sobě domů do Prahy. „Rok jsme bydleli v podnájmu, pak jsem koupila byt.

Tam jsem už jedenáct let,“ odhalila Randová detaily ze svého soukromí, i když si ho hodně chrání. Mamince věnuje všechen svůj čas, ale nelituje toho, u když to je občas složité. „Chvilku jsem propadala zmaru,“ svěřila se během pandemie koronaviru.

Je věčná optimistka

Randová si ale váží toho, že jí maminka nemluví do života, nijak ji nehodnotí, nesoudí a ani netlačí, aby si našla chlapa. Herečka sama dobře ví, že čím déle bude otálet, tím pro ni bude složitější lásku najít. Dnes už ví, že s nikým rodinu nezaloží, ale nepřestává věřit, že by mohla být něčí skvělou a milující manželkou.

Přesně ví, koho vedle sebe chce

Martina Randová dokonce odhalila, jaký typ mužů ji přitahuje. Má ráda hodné, inteligentní muže se smyslem pro humor, kteří jsou věrní a umějí milovat.

Moc tak herečce přejeme, aby někoho takového našla. A pokud je Zounar skutečně po rozchodu a sám, aby dal Randové šanci. Věříme, že by spolu mohli tvořit krásný pár a milovat se dlouhé roky.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden