Můj kousek štěstí

Bojí se o peníze?

Ví se o ní, že je velmi šetrná, obrací každou korunu dvakrát.

Hvězda seriálu Zlatá labuť působí sympaticky a mile. Povídá se však, že pod slupkou štěstí se skrývá velké trápení.

Říká se, že Daniela Kolářová (77) nevychází úplně dobře se svými syny, které má z manželství s hercem Jiřím Ornestem (†70). Spekuluje se, že Šimon (49) a David (47) mohou mít zálusk na majetek, který herečka nastřádala, a prý rozhodně není malý. Snad jsou to jen řeči, které mají mezi příbuzné vrazit klín.

Nikoho se nedoprošuje

Na druhou stranu si někteří lidé všimli, že na tom herečka není úplně nejlépe. „O nic se nedoprošuji, to jsem nedělala nikdy. Pokud o mě někdo stojí, velmi si toho vážím. Pokud ne, nikam se necpu,“ prohlásila před časem.

Byl jí Ornest nevěrný? I pokud byly tyto řeči pravdivé, je už jistě vše zapomenuto.

Jen tím podpořila spekulace, že mají její kluci jiné zájmy, než chodit častěji za maminkou. Nakonec mnohokrát zaznělo, že by Kolářová asi chtěla svá vnoučata více vídat, ale bohužel to podle všeho není možné.

Že by se tak dělo jen kvůli tomu, že stále hodně pracuje? Tomu se nechce věřit, milující babička by si přece udělala čas.

Hovory s manželem

Herečka nikdy neměla na růžích ustláno, vše si musela tvrdě vybojovat. Manžela si brala dvakrát, nakonec jí odpustil i románek s Martinem Stropnickým (67).

Když Ornest v roce 2017 podlehl rakovině močového měchýře, muže už si nenašla. Naopak přiznala, že se zesnulým manželem často hovoří i po jeho smrti.

„Mám tendenci s ním mluvit.“ Možná se s ním radila i ohledně svých synů.

Ať je ale pravda jakákoli, její okolí věří, že pokud teď se Šimonem a Davidem nemají nejlepší vztah, tak to snad brzy spraví. Byla by opravdu velká škoda, kdyby přišla o další cenné chvilky se svými nejbližšími.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden